Wednesday, October 19, 2011

~dim sum @ quality hotel~

baru2 ni seorg hamba allah dgn baik hati nya belanja aku mkn dim sum kat quality hotel...
hamba allah ni mmg baik pun, sokmo belanja aku mkn...
terima kasih bnyk2 la yea..moga rezeki anda makin murah lepas ni..:)







tersandar kekenyangan....bnyk kami mkn kan???hah3x...

actually ni 1st time aku mkn dim sum..x reti la aku nak mkn benda2 alah mcm ni..
tp hamba allah tu ajar la aku mcm mn nak mkn kan...
sedap jugak tp lama2 muak sbb bnyk sgt mkn kan...
dah buffet kata nya, mkn je la bnyk mn ko nak pun.....
aku ni x reti mn sedap mn yg x sedap...
pakat ambik je....

alhamdulillah...kenyang sgt....

dim sum ni rm29.90/person.
korang sapa2 yg suka mkn dim sum, boleh la try mkn sini....
aku x reti nak komen sedap ke x sbb ni 1st time mkn kan....
seorg kawan hamba allah yg berbangsa cina kata,
dim sum kat sini xde la sedap sgt..biasa2 je dia kata...
dia kata, dim sum yg sedap ialah dgn mengguna kan daging ba aliff ba ya....
tp jgn risau..dim sum kat sini halal...mmg ada sijil jakim....

sijil halal jakim..

dah kenyang..jom balik....

ok..tu je cite...
to hamba allah, terima kasih bnyk2...
btw, ni bukan birthday treat kan?
birthday treat lain plak kan????
hah3x.......

8 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

smp tersandar tue ana .. aku minat gak chinese2 food nieh .. murah rezeki org yg belanja ko tue ..

Nana said...

aku xpenah makan dim sum sedap ke ek ehhee

watyz said...

sedap ek makan dim sum?

Farrah Hasna said...

untung ade org slalu belanja mkn..hotel lak tu:) hihi..

mama_umar_maryam said...

waduh2,aku mmg suke dim sum weh!!kem slm kt hamba Allah yg pemurah tu ye =)

maya amir said...

x pnh mkn dim sum..rasa die cmne ana? manis? pedas?

~ana~ said...

kak d-mmg kekenyangan sungguh!

nana-ko kena try la..tp mmg xde pedas2 la...chinese style..

watyz-boleh la..mkn sikit2 boleh la..bnyk2 rs kembang tekak.

farrah-alhamdulillah..rezeki...

zety-ko kena try dtg mkn kat sini...

maya-no istilah pedas coz it's chinese style...no oily..

| SUE | said...

mmg nampak ana kekenyangan habis. sampai tersandar gitu. :D

nanti try la dimsum kat rest. minmax kt pnb darby park...