Friday, September 23, 2011

~happy birthday~

happy birthday to mr azam
semoga di panjang kan umur, di murah kan rezeki, sihat selalu hendak Nya....
we (me, ajmal & aqil) love u so much...

hadiah dah dpt kan..so, duk diam2..:)

pagi td ajmal dan aqil sama2 kejut kan papa dia, n wish birthday...
owh...sweet sgt aku rs..tambah2 bila aqil dah pandai cakap sikit2 ni....
makin riuh jadi nya..:)
ajmal tanya,

"mama, xde kek ke utk birthday papa?"

amboi2 ajmal...dia pulak yg lelebih yea..sapa yg nak kek ni sbnar nya, papa or mal?

heh3x...then, dia tnya mr azam,

"papa nak kek apa" (sambil muka tu dgn penuh harapan agar papa kata nak kek coklat)

"kek coklat"

"ok mama, papa nak kek coklat, beli 2, satu utk mal satu utk papa"

"eh mn boleh, papa sambut birthday, papa je la dpt kek, nnti petang mama beli"

"mana boleh, nnti x cukup, xnak la kek beli..mama buat la"

adoi la...mama kamu ni pemalas lipas la nak buat kek coklat..minggu lepas kata nak buat red velvet, x terbuat2 pun lagi..hu3x...
petang semalam, family in law belanja mkn sempena birthday mr azam...
ke mana lagi kami kalau bukan al rawsha..:)







terasa sgt kuantiti kambing dah semakin berkurang..
kalau dulu2 kambing dia, bkn main lagi..penuh pinggan..

aku cadang kan kat mr azam ajak diaorg mkn kat al diafah kat sri petaling..
sis ermayum pernah bgtau, kwn dia kata lg sedap dr al rawsha...
tp mr azam kata, takut x memenuhi piawaian tekak fil, so, baik la kami ke al rawsha je.
lgpun diaorg puasa, so, x best la jugak kan kalau mknan x sedap..
mr azam kata biar kita try dulu, br bw diaorg...

ajmal suka mkn nasi kat sini...mkn nasi saja je pun ok....

baby saffiya yg lena je sepanjang masa..:)

so, mlm ni turn kami celebrate sekeluarga la plak..
masih berfikir2 nak belanja mr azam mkn kat mn..
korang ada cadangan x kat tmpt mn yg best utk mkn...
x kisah la western ka, ke melayuan ke..mn2 je la...any idea x?

6 comments:

mama tisya said...

happy busday utk en suami mu..ar rawsha lg ye

watyz said...

hepi besday mr. azam.

psstt... ko mengingatkan aku pd besday hubby aku next month la... :)

Nana said...

hepi beday utk mr azam
korang mmg suke g makan restoran arab kan hehe ni wat nk try ni

rATu kEBaYA said...

Selamat hari lahir MR. Azam.. semoga lebih murah rezeki lepas ni

itangmanih said...

happy bday zam!!

Ermayum said...

happy besday to yr hubby panjang umur murah rezeki :)