Friday, September 23, 2011

~malware~

td dpt DM kat twitter dr sis ermayum...
dia kata dah brp hari dah dia x boleh masuk blog aku...
sbb ada warning malware..
patut la lately rs mcm reader makin berkurangan...
owh..perasan nya aku...mcm la ko ni blogger femes....

so, aku dan dan tu cuak,
terus la kuar kan semua bloglist aku,
sbb hr tu aku ada terbaca kat blog mana ntah,
blog dia kena virus ni..
dia padam semua bloglist dia..
sbb antara punca virus ni berjangkit adalah melalui bloglist yg ada kat blog kita.
eh kalau salah statement aku nih, tlg betul kan erk...

so, aku pun letak la semua bloglist ni kat blog baru.
actually blog utk bloglist ni dah lama aku create...
tp malas nak edit..:)
so, ni la masa nya nak guna blog tu...:)
ada lagi list yg aku x letak...x sempat nokkkssssss..
nnti aku cuba update lagi..

korang ada x yg pernah kena malware nih?
apa lagi korang buat erk?

br kena malware dah kecoh x tentu pasal..huh

2 comments:

nieda said...

lagi satu widget penyumbang pada virus gak terutama shoutmix

Ermayum said...

maknaya apa ada blog baru ke so yang ni ke yang tu ?