Thursday, September 29, 2011

~spectra 3 for sale~




kawan aku nak jual 2 unit breast pump spectra 3

condition mmg aku xtau mcm mn sbb aku x tgk

dia just email kat aku gmbr ni mintak tlg aku publish kat blog


1) 2 sets of spectra3 breastpump motor (age of the pump, 2006 & 2007)

- 1st pump (2006) = bunyi - S3 lama ada bunyi tapi bunyi ini masih kategori perlahan kalau banding dgn pam2 lain
- masalah adjuster takleh pusing/ adjust lg sbb tak pernah adjust pun semasa menggunakannya, so dh keras sikit


- 2nd pump (2007) = tkde mslh setakat ni..


2) Used breastshield 2 sets and 2 tubes


3) Info on the back of the motor

To let go for RM400 (both) (free bottle moms little + bumble bee)


so, sapa2 yg berminat tu, boleh la email terus pd owner dia;





murah tu..rugi sapa yg x ambik....



8 comments:

nieda said...

nieda pun pkai spectra 3

lilyrose said...

tengkiu...muahhhsss

Queen said...

murah..tapi satu je die tak jual ke?

Cik Ina Do Do Cheng said...

amboi tengok orang mengepam ni rasa jeles plak. habis tu nak buat cam mna , time kita dah lepas ye dak?

mama_umar_maryam said...

wahh,best offer nih,zt pon ig tnk letgo medela tu..tp cam syg la plak..memoriii,hihihi

rATu kEBaYA said...

murah.. tapi belum ada tanda2 nak ada baby baru.. hehehe

~ana~ said...

nieda- ok jugak kan spectra 3 nih..

lilyrose-ur welcome..

nik-ok je kalau nak beli satu...nnti email kat email owner dia yg akak bg tuh...

kak ina-jeles erk..hah3x..simpan dlm hati je la..

zety-medela yg ko dpt hadiah tu erk..simpan wey...memori tuh..sapa nak bg kan....sayang tuh....

openid said...

Yang letrik macam best jugak. Kite guna manual, jenuh nak pump. hehe :D
Ijan