Tuesday, April 26, 2011

~al rawsha kg pandan~

ni 1st time dine in kat al rawsha kg pandan. sebelum ni pernah take away je.besar gile la dia punya rest. ni. berganda2 besar dr jalan damai. org pun x putus2 keluar masuk.
malas nak taip bnyk2, layan gmbr la...




playroom-sayang betul..smpai mcm ni jd nya budak2 conteng...


ajmal dan aqil beriya2 nak masuk main kat sini. aku dgn mr azam bg masuk sekejap je..tu pun kitaorg tgk2 kan sbb aku tgk budak2 yg main mainan2 tu ganas2 sgt...hu3x...


dessert area-ada baklava pastu apa ntah lg 3-4 jenis dessert. x ambik pun sbb dulu pernah mkn, manis sgt..x in dgn tekak aku.


lamb madghut dan lamb kabsa...


ajmal-awal2 xmo mkn, bila tgk aqil mkn, bertambah2 dia mkn...


akuyanggemuk bersama aqilbudakmasam...
mata aku merah sbb tetiba gatal, sinus...

kami lagi.....

servis dia aku rs lousy sikit la..tp xpe la..boleh di terima sbb malam minggu, ramai org kan...mintak sos lebih, smpai ke sudah x smpai, mintak extra cool water 1 jug smpai nak kena panggil 3-4 org waiter, tu pun x smpai2, last panggil dia punya supervisor, br la dapat...

tp tu mungkin hanya kena pada aku, pada korang mungkin x kena kan..ikut nasib la...

ok u all..bye...

9 comments:

~ As ~ said...

aku rasa aku pernah mkn la kat sini, tp lupa..hahaha...serius mcm pernah.

Cik Pah said...

eh..ada playland yer,.. cik pah pergi waktu bulan posa taun lepas. baru jer bukak waktu tuh.. takde lagi benda benda tuh semua

food mmg sedap banget lah

rATu kEBaYA said...

tak pernah makan lagi kat sana.. tapi teruk juga bilik PG tu ye.. berconteng sana-sini

Nana said...

banyak kali dah
tgk en3 ana
mkn kt restoran arab
kita gak lom penah try
mayb sebab xbape minat nasi briani gini kan
tp tingin gak nk try mkn kedai2 arab ni

SyidaGorjes said...

masih belum mempunyai keinginan nak makan arab2 ni sbb papa aqid pun tak bape nak makan.

.::Lynn::. said...

kami makan nasi arab kat cayberjaya je la..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik tak pernah pegi lagi. mana ada gemuk, makcik nengok ko kurus je. nanti belanja makcik ye. acah je, saje kacau ana.

~ana~ said...

as- ko koya kah?ko tau x mende koya? tnya bob..kalau x tau suruh balik kg sebulan belajar ckp trg..hah3x...
btw, ko g dgn sapa kat sini?

cik pah-ana rs yg kat jalan damai dulu lg sedap..eh try la wadi hadramawt kat jln ampang tu..best gak situ.


aishah-tu la..sayang kan..

nana-nnti amrul balik kl, try la ajakk dia mkn kat sini..:)

akak gorjes-xpe2..lain org lain selera kan..

lynn-rest. saba tu erk..dgr cite situ pun sedap..

kak ina-nnti kakak mai kl, kaka bgtau sy, kita g mkn sini erk..:)

Nurull 101 said...

ar-rawsha ni la huda pegi dulu.sadis tol tgk playland die. restoran arab kt cyber skrg org duk salu pegi ckp.. tp kt celah mana ekk..