Wednesday, April 6, 2011

~kupon free breakfast mcd-latest promotion~

hah kawan2...mc'd buat lagi promosi free breakfast>
tp kali ni free sausage mc muffin with egg...
x kisah la apa pun kan janji free harus kena laju2 kan...:)



sah dr 1-13 april je tau, so, moh ler cepat2 ye kawan...

____________________________

update; korang semua, yg kali ni kena pakai kupon original je erk..printed mmg x di terima mcm promosi yg sebelum ni tu. so, korang try la cr kat mn2 kupon original ni. biasa nya diaorg distribute kat stesen2 lrt, x pun kat the star paper pun ada kalau x silap...

7 comments:

nieda said...

tq info..suke suke

|| sue-imanja || said...

yeay!

kene ori yer..photostat tk boley

SyidaGorjes said...

nak print banyak2!

Cik Pah said...

huhuhu.bestnyer..ari tuh dah redeem dah.. kali nih nak pegi lagi.

tq for the info

Nurull 101 said...

lorr xle print rupanya..baru nak bersorak td... tu la..laju2 baca entry tak habih smpi bwh.. sibuk nak bitau husband...hihi.. kepoy betul acik nih.. hihi

Nana said...

wah bole bekpes mekdi lg ni

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kat opis makcik ni , ada cha ya nun alif, selalu pegi pulun benda tu.kalau tak ramai tak pelah. selalu berbaris panjang je kat mc donald, tu yang malas tu.