Thursday, April 21, 2011

~losyen palmers~

hari ni ngantuk sgt..xmo update panjang2 la...

ntah tetiba dtg angin nak pakai losyen sbb rs tangan dan jari jemari yg mulus ni dah kasar gile...mmg dah jarang read; malas nak pakai..

hr tu nmpak ada sorg officemate pakai losyen palmers nih.
kebetulan lepas tu ada g guadian kat klcc. survey la losyen dia.
ada promosi, beli botol besar pastu dpt botol kecik 50ml jugak.
kebetulan jugak ada pomoter dia kat situ. dia bgtau sekali mcm mn nak pakai losyen dgn cr berkesan. dia bgtau yg mn sesuai utk kulit aku (sbb dia ada 3 jenis)
kena sapu2 dulu kat tangan sebelum ko apply kan kat mn2 bahagian.
seelok2 nya pakai lepas mandi.



awal2 hr tu semangat la...asal lepas mandi je pakai...
tp skrg ni pakai jugak lepas mandi cuma kadang2 terlupa sbb nak cepat...

tp dah dekat 3minggu pakai,
hasil nya ada la perubahan sikit...
rs tangan ni dah lembut mulus sikit berbanding sebelum ni...

eh eh td kata xnak update panjang2...
tgk..dah panjang jugak entry ni....
mmg dasar kan..kalau dah mulut tu pot poet pot pet...mmg x reti nak menulis pendek2...
okla..okla....dah..bye...

11 comments:

Cik Pah said...

pasni kalau basuh pinggan kene pakai sarung tangan lah kan.. sayang ..tangan dah halus mulus gitu..

SyidaGorjes said...

tangan gebusss la lepas nih.cnfm pegang tak lepas...hahhahahah

zaidah said...

sayanglah tangan nak buat kerja takut kasar balik...hehehe

Nana said...

rajin nye pkai lotion
kita ni
pkai kt opis je
sebab ekon
kering kulit

Nurull 101 said...

ramai yg ckp brand ni elok. dulu kwn suggest pakai anti strecth mark masa pregnant..ape tah nama die. butter cocoa tu.. tp maybe huda allergic pregnen kot. sape kat perut tmbh gatai

Farrah Hasna said...

lame dah tak pakai losyen..kena pakai gak ni utk kembalikan klembtan tgn hehe

A D I A said...

i tetap setia dgn johnson, share dgn piya

Ermayum said...

palmers ni memang best but mahai skit :)

Ermayum said...

palmers ni memang best but mahai skit :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak pun suka losyen palmers ni, bau cam nak makan je. cocoa butter sedap.

~ana~ said...

cik pah-hah tu la..halus mulus gitu...

akak gorjes-hah mmg pun..xkan lepas punya..hah3x...

zaidah-buat la jugak keje pd ms yg sama pakai la jugak losyen nya..:)

nana-kulit aku ni dah tahap menggerutu dah..nak xnak kena pakai gak...

huda-kwn nana pun ada g jumpa specialist sbb kulit dia ada mslh apa ntah. specialist tu suggets pakai losyen ni. mmg elok kata nya.

farrah-tu la kena jg la kan..umur makin meningkat..

adia-jimat gitu...i pun suka johnson..

ermayum-tu la pasal, mahal sikit..sbb beli mahal tu la kena rajin pakai..heh3x...

kak ina-suka sbb mangi...:)