Wednesday, April 13, 2011

~pump at work cubicle~

dah seminggu dah me pump kat work cubicle nih...skrg dah confident sikit.. kalau pakai baju kurung, x payah pakai shawl pun xpe, tp kalau berkebaya, harus kena pakai shawl tu...

maka, hasil nya mantap kan...:)..i like.... erm..ada sapa2 x yg pump kat work cubicle jugak?nak tau la gak mcm mn u all dok cover erk?

11 comments:

~ As ~ said...

ana nnt letak signboard depan cubicle tu, do not disturb-pumping session...ehehehe

mama_umar_maryam said...

nak angkat tgn jugak!!! kt opis lame zt lgla strategik giler tempatnye. tempat lepak kwn2,tmpt pam susu,tmpt mkn,sumerlah,hahaha, tp kt opis baru nih,huk3..mase dtg dulu pam kt surau je

Cik Pah said...

cik pah pakai manual..so mana boleh pam camtuh..nak matik.. hahah. nak kene selak baju lagi .. ouh.haru kalau orang nampak..

selalu pam kat bilik solat jer.. mmg cik pah sorang jer guna bilik tuh.

maya amir said...

wahh salute dgn ana..sbb tak malu nak pumping kat cubicle.. semangat macam nilaa yg kite mau:) mase zaman mengepam dulu, kite lari masuk stor..eh btw, dulu2, kat B****T sebelah tu kan, kite guna milk collector..medela punye..just selit jek kat bra, nanti susu yg menitik masuk dlm collector tu & kite leh campurkan dgn susu perahan kite:)

SyidaGorjes said...

cubicle ana tinggi.akak punya sampai kat yg biru tu je.agak terbuka yea...tp kami byk bilik discussion yg mungkin bole dijadikan tempat mengepam.

freestyle tu mahal sgt utk org beginner mcam akak ni.kalau ada rezeki bole upgred kemudian hari kan?

Afne said...

klu afne ngepam kt cubicle mau bdk2 laki opis ni tak keluar lunch hahahaha

jeles nya sayaaaaaaaaaaaaaaaa

Farrah Hasna said...

wau..byknye susu dpt..

nieda said...

takyah malu2, itu rezeki anak kita

A D I A said...

i dulu zaman bekerja, pernah curi2 makan dalam cubicle. (time bulan pose). kantoi dgn bos laki hehehe.

~ana~ said...

as-idea ko sungguh bernas...:)

zety-aku rs aku kena cr port lain la..rs mcm x selamat pun ada...:)

cik pah-kalau manual mmg xboleh la nak buat mcm ni.

maya-ana tau yg milk collector medela tu. nak kena g kedai baby, nak tgk la nnti...

akak gorjes-xpe kak..nnti boleh jual balik..confirm ada org nak beli...:)..beli swing je la kak...

afne-xyah jeles..afne pun boleh buat apa..:)

farrah-alhamdulillah..rezeki aqil..

nieda-betul tuh..:)

adia-kantoi makan??adoi lawak la u nih..

aThidEaN said...

sy nk masuk keja esok..nk pump kt cubicle mcm xleh je penuh kaum adam sekeliling