Monday, April 4, 2011

~welcome to my life~

jeng jeng... memperkenal kan... alhamdulillah.. swing je yg termampu...nak pakai freestyle mmg xtau la bila tahun nya br mampu so far so good.... tp x suka bila kena stop utk tukar botol... botol dia just 5oz je, me plak sekali pump dlm, 9-10oz, so kena tukar2 botol. botol susu biasa tu boleh fix ke x erk dgn medela ni? hr tu ada nmpak kat mybbstore, medela storage bottle yg 9oz punya... tp dia jual 2 botol rm75. ish tetiba rs mcm mahal...hah3x... xpe la..later2 la.... kalau tnya perbezaan, dua-dua me suka.. avent manual ada teknik sendiri, medela swing ada teknik sendiri... dua2 menunjuk kan hasil yg memberangsaang kan... thumbs up to avent and medela....:)

8 comments:

rATu kEBaYA said...

selalu manual je...

SyidaGorjes said...

ana,
bape hengget ni?akak pun tgh survey medela ni.

Afne said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeles!

Nurull 101 said...

wah2...sudah ber swing yee ehehe.. go go power rangers.. slmt menruskan journey anda.. hihi

Queen said...

fuiyoo....100oz....clap..clap..clap...

semoga saya pun nanti mcm akak.. =)
amiinnnnnnnnnnnnn


eh...salam kenal..sambil bw.. =)
ngeeeee

~ana~ said...

aishah-tukar angin ke letrik plak..:)

akak gorjes-rm649. ok ni kak...

afne-afne rembat la freestyle terus..:)

huda-thanks huda

queen-amin..akak doa kan awak berjaya...:)

Tihara said...

ok juge :)

Farrah Hasna said...

wau..sgt2 best!!